
پیرپسر فیلمی در ژانر تریلر روانشناختی به نویسندگی و کارگردانی اکتای براهنی و تهیهکنندگی بابک حمیدیان است. این فیلم محصول سال ۱۴۰۰ بوده و با فضایی تلخ و روانشناسانه، روایتگر داستانی از بحرانهای خانوادگی و اجتماعی است. «پیرپسر» در پنجاه و سومین جشنواره بینالمللی فیلم روتردام موفق به دریافت جایزه بهترین فیلم شد و در جشنواره ترانسیلوانیا نیز برای بازیهای قویاش مورد تقدیر قرار گرفت. خلاصه داستان...
به گزارش صبح فوتبالی :
اکران پیر پسر از 21 خرداد آغاز شده و توانسته به یکی از فیلم های پرفروش سینمای ایرارن تبدیل شود. بطوری که براساس آمارها نصف فروش سه روز آخر هفته گذشته سهم این فیلم بوده و مخاطبان بسیاری را ترغیب میکند تا آن را در سینماها به تماشا بنشینند.
پیرپسر فیلمی در ژانر تریلر روانشناختی به نویسندگی و کارگردانی اکتای براهنی و تهیهکنندگی بابک حمیدیان است. این فیلم محصول سال ۱۴۰۰ بوده و با فضایی تلخ و روانشناسانه، روایتگر داستانی از بحرانهای خانوادگی و اجتماعی است. «پیرپسر» در پنجاه و سومین جشنواره بینالمللی فیلم روتردام موفق به دریافت جایزه بهترین فیلم شد و در جشنواره ترانسیلوانیا نیز برای بازیهای قویاش مورد تقدیر قرار گرفت.
داستان فیلم دربارهی خانوادهای سهنفره است که در آپارتمانی قدیمی زندگی میکنند. پدر خانواده، غلام باستانی، مردی معتاد، دائمالخمر و هوسباز است که به جای نگرانی برای آیندهی پسرانش، تنها به لذتجویی و خوشگذرانی فکر میکند. پسران او، علی و رضا، که هر یک مادری متفاوت دارند، تلاش میکنند تا خانه را بفروشند و از این وضعیت جهنمی رهایی یابند. اما غلام هر بار مخالفت کرده و با رفتارهای ظالمانه خود، آنها را به مرز جنون میکشاند.
فیلم با صحنهای تکاندهنده آغاز میشود؛ جایی که علی و رضا دربارهی قتل پدرشان صحبت میکنند. رضا از علی میپرسد چرا در گذشته، زمانی که پدر بیهوش شده بود، او را نکشتند. این گفتگو نشان میدهد که کینه و نفرت میان پدر و پسران، از عاطفهی خانوادگی پیشی گرفته است.
حسن پورشیرازی در نقش غلام باستانی (پدر علی و رضا)
حامد بهداد در نقش علی
محمد ولیزادگان در نقش رضا
لیلا حاتمی در نقش رعنا
«پیرپسر» با فضایی تلخ و پرتنش، یکی از آثار جسورانهی سینمای ایران محسوب میشود. فضاسازی تاریک و روابط پیچیده شخصیتها، نمایانگر جامعهای است که در سایهی استبداد، خشونت و سرکوب به فروپاشی اخلاقی و روانی دچار شده است. این فیلم اجازهی حضور در بخش رقابتی جشنواره فجر را پیدا نکرد، اما ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ در بخش ویژهی جشنواره به نمایش درآمد.اگر به این فیلم علاقه مند هستید می توانید همچنین فیلم های بابا سیبیلو و تکخال را نیز از وبسایت زرد فیلم مشاهده کنند
منبع : زرد فیلم
صبح فوتبالی را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید