کد خبر:۳۳۳۷ | تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۴

طرز تهیه معجون خانگی مخصوص ورزشکاران

معجون، از محبوب‌ترین دسرهای ایرانی به‌حساب می‌آید؛ کسی نیست که از معجون خوشش نیاید و از خوردن آن، لذت نبرد. نه‌تنها خوشمزه است و مزه بهشتی می‌دهد که بسیار مقوی هم هست و برای سلامتی، مفید است. به همین دلیل است که ما در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه معجون خانگی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه معجون خانگی مخصوص ورزشکاران

به گزارش صبح فوتبالی :

معجون سرشار از مواد مغذی و ویتامین‌های مختلف است: از جمله کلسیم، آهن، پروتئین، منگنز، منیزیم، ویتامین آ، ویتامین ب و … .
معجون انرژی بدن را افزایش می‌دهد و به همین دلیل در بین ورزشکاران محبوب است.
قوای بدنی را افزایش می‌دهد و نیروی مردان را بیشتر می‌کند.
برای رشد کودکان مناسب است.
برای چاقی فواید بسیاری دارد.

روش تهیه معجون خانگی:

حسن طرز تهیه معجون خانگی، آن است که مواد اولیه آن هیچ محدودیتی ندارد. می‌توانید به‌دلخواه هر چه که دوست دارید تغییر دهید؛ بی‌آنکه در مزه و کیفیت معجون، خللی ایجاد شود. به همین دلیل، ما در ادامه تنها مواد اولیه اصلی را برای شما ذکر می‌کنیم. شما می‌توانید مواد دیگری را به‌دلخواه، اضافه کنید.

از جمله مواد لازم برای تهیه معجون خانگی برای ۴ نفر، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

شیر: 2 پیمانه، حدود 500 گرم
بستنی پاستوریزه: 0.5 کیلو (وانیلی، کاکائویی، قهوه یا …)
خامه پاستوریزه: 2 قاشق غذاخوری
انواع مغزها: 2 قاشق غذاخوری (گردو، بادام، پسته، فندق، بادام‌زمینی، هندی، مغز تخمه یا …)
کنجد: 2 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل: 2 قاشق غذاخوری
عسل: 2 قاشق غذاخوری (یا شیره خرما، یا شیره انگور یا انواع سیروپ‌ها)
موز: 4 عدد (ترجیحاً یخ‌زده)
خرما: 200 گرم
دارچین: نصف قاشق چای‌خوری
وانیل: به میزان لازم
یخ: به میزان لازم

مراحل تهیه معجون خانگی

بدون شک طرز تهیه معجون خانگی، در زمره آسان‌ترین دسرهای ایرانی قرار می‌گیرد. اگر شما مواد لازم برای تهیه این معجون را در خانه دارید، در کمتر از ۲۰دقیقه به‌راحتی می‌توانید آن را تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.

برای تهیه معجون خانگی، باید مطابق با مراحل زیر عمل کنید:

در قدم اول اگر فرصت کافی دارید، بهتر است تا موزها را از حداقل یک ساعت قبل در فریزر بگذارید تا حسابی خنک شوند.

اگر مغزها از قبل پودر شده‌اند که هیچ؛ اما در غیر این‌صورت، بهتر است ابتدا آن‌ها نیم‌کوب یا کلاً آسیاب کنید.

بعد به سراغ خرماها بروید. بهتر است که از رطب مضافتی استفاده کنید. پوست آن را هم به‌خوبی جدا کنید تا موقع نوش‌جان کردن، به دندان و دهان نچسبند.

حال شیر را داخل مخلوط‌کن بریزید. سپس خرماها را به آن اضافه کنید. آن‌قدر بزنید تا مواد، حسابی با هم مخلوط شوند.

حال موز را از فریزر بیرون بیاورید. آن را حلقه‌حلقه کنید و سپس داخل مخلوط‌کن بریزید. مجدداً هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

در نهایت نیز بستنی و خامه را اضافه کنید. بهتر است که بستنی مدتی در دمای اتاق مانده و نرم شده باشد، تا راحت‌تر مخلوط شود.

بعد از اینکه مواد حسابی به خورد هم رفتند، مغزهای پودر شده (گردو، پسته، فندق، بادام و …) و پودر نارگیل، کنجد، دارچین و وانیل را اضافه کنید.

در همین زمان می‌توانید عسل، شیره خرما یا انگور و هر شیرین‌کننده دیگری را نیز به محتویات داخل مخلوط‌کن، اضافه کنید.

در آخر، اگر دوست دارید که معجون شما حسابی سرد باشد، می‌توانید مقداری یخ را نیز کوبیده، و در آخرین مرحله به مواد اضافه کنید.

اکنون معجون شما آماده است. دقت کنید که بافت معجون باید تا حدودی کش‌دار باشد.

آن را در لیوان‌های بزرگ سرو کنید. می‌توانید رویش را با پودر انواع آجیل، موز، آناناس، سس شکلات یا با هر چیز دیگری که دوست دارید، تزیین کنید. نوش جان!

  • گزارش خطا
  • اشتراک گذاری
دیدگاه‌ها

تازه‌های فوتبال