
تبعات سفر پرحاشیه تیم ملی کاراته به ازبکستان همچنان ادامه دارد و اتفاقی که در فرودگاه تهران رخ داد بر مشکلات موجود اضافه کرد.
به گزارش صبح فوتبالی :
تبعات سفر پرحاشیه تیم ملی کاراته به ازبکستان همچنان ادامه دارد و اتفاقی که در فرودگاه تهران رخ داد بر مشکلات موجود اضافه کرد.
سفر تیم ملی کاراته ایران به تاشکند و شرکت در بیست و یکمین دوره رقابتهای قهرمانی آسیا به یکی از پرحاشیهترین سفرهای تاریخ این رشته تبدیل شد. گم شدن مبلغ ۳۰ هزار دلار و ۱۰ هزار یورو، بازرسیهای غیرمنتظره از اتاقها و وسایل ملیپوشان توسط پلیس ازبکستان و حالا شایعاتی که در فضای مجازی درخصوص اتفاقات بازگشت بخش اول کاروان اعزامی مطرح شده است، میتواند این سفر را به یک بحران جدی برای فدراسیون کاراته بدل کند.
در ابتدای این سفر، زمانی که ملیپوشان به تاشکند رسیدند، خبری درباره گمشدن مبلغ قابلتوجهی پول در کیف دستی مزدا صوفی، سرپرست فدراسیون کاراته، به گوش رسید، این موضوع با ورود مقامات امنیتی ازبکستان پیچیدهتر شد، بازرسیهای گسترده از اتاقها و وسایل تیم ملی کمکی به یافتن پول گمشده نکرد.
دوشنبه با بازگشت تیم به کشور اتفاقات جدیدی رخ داد که به هیچ عنوان برای فدراسیون کاراته و وزارت ورزش و جوانان اتفاق خوبی نبوده و در شأن ورزشکاران نیست. ملیپوشان که همواره انتظار دارند در بازگشت به کشور با احترام و شأنشان با آنها برخورد شود، در بازگشت از سایر مسافران جدا و با بازرسیهای مکرر و بیحاصل برای پیدا شدن پول گمشده مواجه شدند؛ اقدامی که نه تنها بیاعتمادی به اعضای تیم را نشان داد، بلکه موجب ناراحتی و آزردگی خاطر ورزشکاران شد.
شنیده میشود این ناراحتی تا جایی پیش رفت که حتی اعضای تیم کاراته حاضر به گرفتن عکس یادگاری نشدند و با ناراحتی فرودگاه را ترک کردند. در عکسهای منتشرشده رسانه فدراسیون کاراته از بازگشت تیم هیچگونه نشانی از اعضای تیم ملی در فرودگاه به چشم نمیخورد و تنها مسوولان استقبالکننده با اعضای تیم پاراکاراته عکس یادگاری ثبت کردند.
اتفاقات شب گذشته بار دیگر ضعفهای جدی مدیریتی فدراسیون کاراته را مشهود کرد. در شرایطی که مسوولیت فدراسیون، حمایت و حفاظت از اعضای تیم ملی است، اما در این سفر فدراسیون کاراته به هیچ عنوان از عهده این وظیفه بهدرستی برنیامد، این اتفاق قطعا میتواند تبعات سنگینی در پی داشته باشد و اعتماد عمومی به فدراسیون کاراته را نیز کاهش دهد. اعضای تیم به ویژه ورزشکاران پاراکاراته که شرایط ویژهتری دارند، به عنوان نمایندگان ایران انتظار نداشتند که مسوولان فدراسیون چنین نگاه بیاعتمادی به آنها داشته باشند.
یکی از مهمترین ابعاد این بحران، واکنش مناسب ازسوی فدراسیون کاراته و مقامات وزارت ورزش است. این سکوت و عدم شفافیت، نه تنها بحران را پیچیدهتر خواهد کرد، بلکه باعث تقویت بیاعتمادی میان ورزشکاران و جامعه ورزشی این رشته خواهد شد.
آیا فدراسیون در صورتی که نقشی در اتفاقات شب گذشته نداشته باشد تلاشی برای حمایت از اعضای تیم داشته است؟ آیا مقامات وزارت ورزش از شرایط بحرانی تیم ملی اطلاع دارند؟ اینها سوالاتی است که پاسخگویی به آنها تنها انتظار جامعه کاراته و ورزش کشور است.
منبع: تسنیم